Ljus Träna Kampsport logga mot mörk bakgrundTräna Kampsport logga mot mörk bakgrund
Mini logga för Kampsportshoppen knapp
Nu har vi Sveriges bästa priser på Budo Nord produkter 👇

Kampsportsbutiker

Ikon Kampsportsutrustning - Introduktion kampsportsutrustning
Ikon Kampsportsutrustning - Introduktion kampsportsutrustning

Kampsportsbutiker

Kampsportsbutiker

Kampsportshoppen

Kamsportshoppen skapades i samband med att vi ville utveckla tränakampsport.se och erbjuda våra läsare mer än bara en guide in i kampsportsvärlden.

Vi vill ge Sveriges framtida kampsportare mer stöd att komma igångmed sin kampsportskarriär och känner att en kampsportshop kan bidra med trygghet och lugn första dagen på mattan när man vet att man köpt rätt grejer.

Shoppen är byggd och designad med omsorg för att det ska vara lätt att beställa hem kampsportsprodukter. Det ska vara roligt att beställa hem sin första karatedräkt eller sitt första par boxningshandskar. Lika så för den nye kamsportaren som den erfarne.

Logga Kampsportsshoppen. Handla Kampsportsutrustning

Budo & Fitness Sport

Budo & Fitness Sport är Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning. Vi har butiker runt om i landet, e-handel samt grossistavdelning med egna varumärken.

Våra ledord är inspiration, kunskap, kvalitet och resultat.

- Inspiration att komma igång och skapa regelbundenhet i sin träning.
- Kunskap om korrekt och effektiv träning med rätt val av produkter som underlättar och bidrar till förbättrade träningsresultat.
- Rätt kvalitet på träningen och träningsrelaterade produkter.
- Träning som görs rätt och blir av ger resultat.

Budo & Fitness logga

MM Sports

MM Sports är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott och bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startade 2002. Vårt breda sortiment innefattar både träningskläder och högkvalitativa kosttillskott.

MM Sports fokuserar sig på bra pris, kvalitet, service och snabba leveranser. Utöver vår svenska sida har vi även en webbutik för Norge , Danmark samt Finland.

MM-Sports logga

Gymgrossisten

Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden.Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.

Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden.

Gymgrossisten logga

Touché

Touché har fäktningsutrustning i alla kategorier, från masker och handskar till värjor och floretter.

Touche Logga fäkttarbutik