Ljus Träna Kampsport logga mot mörk bakgrundTräna Kampsport logga mot mörk bakgrund
Mini logga för Kampsportshoppen knapp
Nu har vi Sveriges bästa priser på Budo Nord produkter 👇

Börja Tävla i Kampsport

Ikon Träna Kampsport
Ikon Träna Kampsport

Börja Tävla i Kampsport

Börja Tävla i Kampsport

Är du sugen på att börja tävla i kampsport. Beroende på vilken kampsport du tränar och vill tävla i så kan du ha behov av ett tävlingskort. Sedan den 1 augusti 2008 är det lag på att alla som tävlar i kampsporter där det ingår tekniker mot huvudet ska ha ett giltigt tävlingskort. Det tar tid för budoförbundet att handlägga och göra korten så därför är det viktigt att du är ute i god tid innan du ska tävla.

Minst två veckor innan du måste ha ditt kort behöver en komplett ansökan vara inne hos budoförbundet för att du ska kunna vara säker på att få ditt kort i tid. Tävlingskortet kostar 300 kronor och gäller i fem år. Man kan betala via Swish eller in till Plusgiro 61 21 20 - 6.

Hur ansöker jag om Tävlingskort?

Du kan göra ansökan direkt på nätet efter att du har betalat in 300 kr till till Plusgiro 61 21 20 - 6. Du behöver dessa följande saker för att kunna genomföra ansökan.

- Foto (porträtt, framifrån. Passfoto)
- Fotolegitimation (kopia på ID)
- Kopia på inbetalningen
- Blanketten för målsmans underskrift (om du är under 18 år gammal)

Här kan du ansöka om tävlingskort!

När du ska tävla är det viktigt att du ligger i rätt viktklass. Det är olika viktklasser för olika kampsporter, kön, åldrar och tävlingar. Många bantar några kilo inför en tävling. Läs mer om att banta inför tävling.