Ljus TrÀna Kampsport logga mot mörk bakgrundTrÀna Kampsport logga mot mörk bakgrund
Mini logga för Kampsportshoppen knapp
Nu har vi Sveriges bĂ€sta priser pĂ„ Budo Nord produkter 👇

Annonsering 📣

Annnonsering 📣

Hur gÄr annonsering till?

Först och frÀmst, vad roligt att ni vill annonsera hos oss pÄ TrÀna Kampsport. VÄrt mÄl Àr att fÄ kampsport Sverige att vÀxa dÀrför kommer vi göra allt vi kan för att stötta er!

Annonsering hos oss görs i form av att placera banners pÄ utvalda sidor. Ett exempel kan vara en karateklubb som har annonser hos oss. DÄ placerar vi deras karate-banners pÄ sidan "börja trÀna karate".

PÄ sÄ sÀtt visar vi endast deras banners för de personerna som Àr intresserade av att börja trÀna karate, vilket ökar chansen att klubben fÄr en ny medlem och att besökaren hittar en klubb att trÀna pÄ.

Annonsera nu!

Hur gÄr det till? - Steg för steg

1. Val av sidor

Vi vill endast visa er för vÄr mest relevanta trafik. Men relevant trafik kan vara olika för olika klubbar, exempelvis beroende pÄ vilken stil de trÀnar och vart de befinner sig. DÀrför hjÀlps vi Ät att vÀlja ut relevanta sidor dÀr era banners kommer att visas.

2. Design av banners

NÀr vi har kommit överens kring vilka lÀnkar som passar er klubb bÀst Àr det dags att skapa banners som vi placerar pÄ sidorna. Antingen har ni förberedda banners, skapar egna eller lÄter oss hjÀlpa er att skapa banners. En datorversion och en mobilversion.

Wing Tsun & BJJ academy annons

3. Vart ska besökarna skickas

Nu Àr det dags för er att vÀlja vart besökarna som klickar pÄ era banners ska skickas. Exempelvis till er hemsida, till ett formulÀr eller till er Instagram.

4. Betalning

För att ha banners hos oss tar vi en liten avgift. Detta Àr för att kunna hÄlla igÄng TrÀna Kampsport och stÀrka kampsporten i Sverige. Vi skriver ett litet annonsavtal och betalning görs för 3 mÄnader i stöten.

5. Klart! LĂ„t de nya medlemmarna komma till er

Nu Ă€r det klart! Bara att luta sig tillbaka och lĂ„ta intresserade besökare höra av sig till erđŸ„ł

Sugna pĂ„ att annonsera? đŸ€©

Fyll i formulÀret sÄ hör vi av oss till er med ett förslag pÄ vilka sidor som passar er klubb!

Woohoo! Ert meddelande Àr skickat och vi hör av oss snart.
Kika igenom det ni fyllt i och skicka igen :)